TELEFON: +40.21.313.00.50/ +40.21.313.00.51 FAX: +40.21.313.00.53|office@anc.edu.ro

HARTA ONLINE A ABILITĂȚILOR DIGITALE

Modelarea viitorului muncii în Europa: Harta abilităților digitale face vizibil proiectele europene locale privind competențele digitale

Harta abilităților digitale oferă rezultate, și cunoștințe despre diverse proiecte și modele din regiunile și orașele europene pentru inspirație și adaptare. Promovează schimbul de idei, proiecte și cunoștințe privind digitalizarea în învățământul și formarea profesională la nivel european. Există deja mai mult de 30 de exemple de proiecte, de exemplu din Finlanda, Portugalia, Polonia, Olanda și Germania, pe platformă.

Scopul Harta abilităților digitale este de a colecta cunoștințe locale privind digitalizarea în educația și formarea profesională, de a o pregăti și de a le pune la dispoziția utilizatorilor interesați. Prezentarea abordărilor de învățare și a experiențelor din proiecte care contribuie la înțelegerea competențelor care sunt importante pentru o lume digitală de lucru, că acestea vor fi necesare și mai mult în viitor și cum pot fi dobândite acestea.

Proiectele și modelele inovatoare pentru competențe digitale sunt prezentate pe platformă cu un scurt profil. Printr-o hartă interactivă și diverse funcții de căutare, părțile interesate pot învăța despre diverse abordări și proiecte locale în abordarea lumii schimbătoare a VET prin digitalizare.

Pentru articolul complet accesați

2019-07-29T10:28:09+00:00